Makaron wczoraj i dzi¶ - Pasta ieri e oggi - historia - spożycie - produkcja makaronu na ¶wiecie i w polsce - dieta makaronowa ---------- la storia - consumo - produzione della pasta nel mondo e in polonia - dieta - Jak się produkuje makaron ? - Come si produce la pasta ? - Pszenica twarda czy miękka ? - Produkcja makaronu przemysłowa - rzemie¶lnicza - domowa ---------- Grano duro o tenero ? - Industriale - Artigianale - Casalinga produzione della pasta - Przepis Tygodnia - Archiwum Przepisów - Sosy ---------- Ricetta della settimana - Archivio delle ricette - Sughi Firmy - producenci - importerzy - eksporterzy - dystrybutorzy - maszyny - targi ---------- Aziende: produttori - importatori - esportatori - distributori - macchinari - fiere - Opinie o Serwisie Makaron - o przepisach - inne - Jak się kontaktować - Come contattarci - Reklama - Pubblicita' - E-mail via web

Sos do każdego makaronu...

 
 
jajeczny typu wstążki
sosy z dziczyzny zając,
sarna
dzik,
bażanty,
kuropatwa,
dzika kaczka
 
   
    sosy delikatne na bazie śmietany z dodatkami takimi jak:
szynka,
zielony groszek,
orzechy,
migdały
 
 
 
jajeczny szeroki
ragu mięsne wołowina,
wieprzowina,
z dodatkiem grzybów świeżych lub suszonych
 
   
    sosy warzywne sosy pomidorowe z grzybami świeżymi lub suszonymi,
z dodatkiem sosu beszamelowego
 
 

Strona Główna          Makarony długie          Makarony krótkie          Makarony jajeczne          Wstęp Sosy

 

Copyright 2000 - 2005 - All Rights Reserved - Wszelkie Prawa Zastrzeżono