Sos do każdego makaronu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() jajeczny typu wstążki |
sosy z dziczyzny | zając, sarna dzik, bażanty, kuropatwa, dzika kaczka |
||
![]() |
![]() |
![]() |
||
sosy delikatne | na bazie śmietany z
dodatkami takimi jak: szynka, zielony groszek, orzechy, migdały |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() jajeczny szeroki |
ragu mięsne | wołowina, wieprzowina, z dodatkiem grzybów świeżych lub suszonych |
||
![]() |
![]() |
![]() |
||
sosy warzywne | sosy pomidorowe z
grzybami świeżymi lub suszonymi, z dodatkiem sosu beszamelowego |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Strona Główna Makarony długie Makarony krótkie Makarony jajeczne Wstęp Sosy