Sos do każdego makaronu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
ragu |
wołowina, wieprzowina, drób, podroby |
||
![]() |
![]() |
![]() |
||
sosy warzywne |
grzyby, papryka, cukinia, bałkażany, karczochy |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
||
sosy pomidorowe |
pomidory, oregano, bazylia |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
||
sosy morskie |
tuńczyk, sardynki, raki, homary, małże, kalamary, krewetki, frutti di mare |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
||
sosy zielone |
bazylia, nać pietruszki, oregano, rozmaryn, majeranek, tymianek |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
||
sosy białe |
sery miękkie
(razem z przyprawami do smaku takimi jak ostra papryczka, |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
||
sosy szybkie |
czosnek oliwa i peperoncino, sardynki (anchois), z kaperami |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() typu rurki różnej wielkości, z otworami i nie tylko świderki |
sosy
wegeteriańskie |
sosy
pomidorowe z papryką, |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() długi cienki, nitki |
sosy białe jajka |
Masło z serem, masło z liśćmi szałwi i parmezanem lub sery wędzone, masło z twarogiem, sosy z jajkami |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Strona Główna Makarony długie Makarony krótkie Makarony jajeczne Wstęp Sosy