Sos do każdego makaronu...
|  |  |  |  |  | 
| 
 | ragu | wołowina, wieprzowina, drób, podroby | ||
|  |  |  | ||
| sosy warzywne | grzyby, papryka, cukinia, bałkażany, karczochy | |||
|  |  |  | ||
| sosy pomidorowe | pomidory, oregano, bazylia | |||
|  |  |  | ||
| sosy morskie | tuńczyk, sardynki, raki, homary, małże, kalamary, krewetki, frutti di mare | |||
|  |  |  | ||
| sosy zielone | bazylia, nać pietruszki, oregano, rozmaryn, majeranek, tymianek | |||
|  |  |  | ||
| sosy białe | sery miękkie
        (razem z przyprawami do smaku takimi jak ostra papryczka, | |||
|  |  |  | ||
| sosy szybkie | czosnek oliwa i peperoncino, sardynki (anchois), z kaperami | |||
|  |  |  |  | |
|  typu rurki różnej wielkości, z otworami i nie tylko świderki | sosy
        wegeteriańskie | sosy
        pomidorowe z papryką, | ||
|  |  |  |  | |
|  długi cienki, nitki | sosy białe jajka | Masło z serem, masło z liśćmi szałwi i parmezanem lub sery wędzone, masło z twarogiem, sosy z jajkami | ||
|  |  |  |  | 
Strona Główna Makarony długie Makarony krótkie Makarony jajeczne Wstęp Sosy