Sos do każdego makaronu...
|  |  |  |  |  | 
|  |  |  |  | |
|  krótki typu: rurki, kolanka | sosy ragu, sosy mięsne | wołowina, wieprzowina, kurczaki, podroby, z dodatkiem także grzybów świeżych lub suszonych | ||
|  |  |  | ||
| sosy warzywne | grzyby papryka, karczochy, bałkażany, fasola, groch, szparagi | |||
|  |  |  |  | |
|  krótki i płaski typu lasagne, kokardki | sosy kremowe | śmietana z parmezanem, śmietana z łososiem, śmietana z kawiorem, mozzarella z innymi serami | ||
|  |  |  | ||
| sosy warzywne i serowe | twaróg, sery pleśniowe, szpinak, szparagi, przyprawy aromatyczne | |||
|  |  |  | ||
| sosy z przetartymi warzywami | masło z : dynią, grzybami, szpinakiem, doprawiony gałką muszkatołową i parmezanem | |||
|  |  |  |  | |
|  króciutki (małej wielkości) | sosy z warzyw strączkowych | sosy pomidorowe z
        dodatkiem: fasoli, grochu, bobu, zielonego groszku | ||
|  |  |  |  | 
Strona Główna Makarony długie Makarony krótkie Makarony jajeczne Wstęp Sosy