Sos do każdego makaronu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() krótki typu: rurki, kolanka |
sosy ragu, sosy mięsne |
wołowina, wieprzowina, kurczaki, podroby, z dodatkiem także grzybów świeżych lub suszonych |
||
![]() |
![]() |
![]() |
||
sosy warzywne | grzyby papryka, karczochy, bałkażany, fasola, groch, szparagi |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() krótki i płaski typu lasagne, kokardki |
sosy kremowe | śmietana z parmezanem, śmietana z łososiem, śmietana z kawiorem, mozzarella z innymi serami |
||
![]() |
![]() |
![]() |
||
sosy warzywne i serowe | twaróg, sery pleśniowe, szpinak, szparagi, przyprawy aromatyczne |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
||
sosy z przetartymi warzywami | masło z : dynią, grzybami, szpinakiem, doprawiony gałką muszkatołową i parmezanem |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() króciutki (małej wielkości) |
sosy z warzyw strączkowych | sosy pomidorowe z
dodatkiem: fasoli, grochu, bobu, zielonego groszku |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Strona Główna Makarony długie Makarony krótkie Makarony jajeczne Wstęp Sosy