Makaron wczoraj i dziś - Pasta ieri e oggi - historia - spożycie - produkcja makaronu na świecie i w polsce - dieta makaronowa ---------- la storia - consumo - produzione della pasta nel mondo e in polonia - dieta - Jak się produkuje makaron ? - Come si produce la pasta ? - Pszenica twarda czy miękka ? - Produkcja makaronu przemysłowa - rzemieślnicza - domowa ---------- Grano duro o tenero ? - Industriale - Artigianale - Casalinga produzione della pasta - Przepis Tygodnia - Archiwum Przepisów - Sosy ---------- Ricetta della settimana - Archivio delle ricette - Sughi Firmy - producenci - importerzy - eksporterzy - dystrybutorzy - maszyny - targi ---------- Aziende: produttori - importatori - esportatori - distributori - macchinari - fiere - Opinie o Serwisie Makaron - o przepisach - inne - Jak się kontaktować - Come contattarci - Reklama - Pubblicita' - E-mail via web

O P I N I E

Na tych stronach gościmy opinie i komentarze Konsumentów, Producentów, Restauracji oraz wszystkich Was, którzy zechcecie wyrazić własne zdanie lub myśli w temacie makaronu, jego użytkowaniu, spożywaniu lub innym użytecznym wskazówkom itp.
Krytyka, konstruktywna naszego serwisu również będzie przez nas zamieszczana.
Publikować będziemy Wasze adresy e-mail, jeżeli podpisaliście nimi daną wiadomość.
W innych przypadkach obublikujemy tylko ich skrót lub inicjały identyfikujące daną Osobę.

"Serwis Makaron" jako witryna, rezerwuje sobie prawo nie opublikowania informacji zawierających nieprawdę, napisanych w terminologii nagannej, lub ofensywnej, której jedynym celem jest zniesławienie kogokolwiek.


- - Opinie różne w tym także te, które oceniają Serwis Makaron
-
- Opinie o przepisach kulinarnych prezentowanych w serwisie
-
- Opinie oraz informacje prasowe o Serwisie Makaron
-
- Opinie ciekawe - Humorystyczne - Godne podkreślenia -



- Copyright Copyright 2000 - 2005 - All Rights Reserved - Wszystkie Prawa Zastrzeżono -

Licznik wizyt na tej stronie od 01-04-2000