| Przygotowanie:
 Pokroić kabaczki w plasterki i
        wrzucić na gotującą się wodę na kilka minut, następnie
        odcedzić....Fasolkę pokroić w kawałki i
        ugotować tak, żeby nie była bardzo miękka. ...Na dużej patelni podsmażyć na
        oliwie pokrojoną drobno cebulę, dodać umyte i
        pokrojone pieczarki. ...Gdy pieczarki są prawie gotowe dodać
        kabaczki, fasolę, kostki rosołowe i dobrze wymieszać,
        doprawić pieprzem oraz solą. ...Wysmarować oliwą żaroodporne
        naczynie, ułożyć warstwę ugotowanych "al dente"
        płatów lasagnii, wyłożyć część przygotowanych
        warzyw, polać sosem beszamelowym i posypać parmezanem....Ułożyć następne warstwy aż do
        wyczerpania produktów. ...Ostatnią warstwą powinna być warstwa
        sosu beszamelowego i sera parmezan....Wstawić do gorącego piekarnika i
        piec przez około 30 minut.
 
 Smacznego !!!
 
 
 |