Makaron wczoraj i dzi¶ - Pasta ieri e oggi - historia - spożycie - produkcja makaronu na ¶wiecie i w polsce - dieta makaronowa ---------- la storia - consumo - produzione della pasta nel mondo e in polonia - dieta - Jak się produkuje makaron ? - Come si produce la pasta ? - Pszenica twarda czy miękka ? - Produkcja makaronu przemysłowa - rzemie¶lnicza - domowa ---------- Grano duro o tenero ? - Industriale - Artigianale - Casalinga produzione della pasta - Przepis Tygodnia - Archiwum Przepisów - Sosy ---------- Ricetta della settimana - Archivio delle ricette - Sughi Firmy - producenci - importerzy - eksporterzy - dystrybutorzy - maszyny - targi ---------- Aziende: produttori - importatori - esportatori - distributori - macchinari - fiere - Opinie o Serwisie Makaron - o przepisach - inne - Jak się kontaktować - Come contattarci - Reklama - Pubblicita' - E-mail via web

Reklama poprzez umieszczenie link(ów) w serwisie

Definicja:
Jest to reklama poprzez linki umieszczone w różnych tekstach prezentowanych w serwisie "makaron".
Zarówno w "historii makaronu" jak w "sosach" z ich
nowościami jak również w "przepisach" (w sposób szczególny w przepisach), jest możliwym wstawienie linków (odnośników) Firm, korzystając z okazji aby w sposób szczególny ukazać firmę Kowalski & Makaronowski Wytwórnia Makaronów oraz ich wspaniały makaron czterojajeczny...

Oznacza to, że wszystkie Firmy powiązane z makaronem mogą właściwiej podpowiedzieć czytelnikom wybór ich produktów, usługa z całą pewnością preferowania w chwili potrzeby zakupów ich produktów nad innymi.

Również powyższy tekst zawiera kilka wstawionych linków celem pokazania ich funkcjonalności i dla ułatwienia oznaczone są one kolorem niebieskim.

Odnośniki (link), w zależności od wartości odniesienia, którą chcą przekazać czytelnikowi, jak również w zależności od stron na których są umieszczane można podzielić w następujący sposób:

Umieszczenie 1 (pierwszego) link(a)
w części Firmy
w części przepisu tygodnia
w innych tekstach serwisu
Umieszczenie każdego kolejnego link(a)


 

Copyright 2000 - 2005 - All Rights Reserved - Wszelkie Prawa Zastrzeżono