Makaron wczoraj i dzi¶ - Pasta ieri e oggi - historia - spożycie - produkcja makaronu na ¶wiecie i w polsce - dieta makaronowa ---------- la storia - consumo - produzione della pasta nel mondo e in polonia - dieta - Jak się produkuje makaron ? - Come si produce la pasta ? - Pszenica twarda czy miękka ? - Produkcja makaronu przemysłowa - rzemie¶lnicza - domowa ---------- Grano duro o tenero ? - Industriale - Artigianale - Casalinga produzione della pasta - Przepis Tygodnia - Archiwum Przepisów - Sosy ---------- Ricetta della settimana - Archivio delle ricette - Sughi Firmy - producenci - importerzy - eksporterzy - dystrybutorzy - maszyny - targi ---------- Aziende: produttori - importatori - esportatori - distributori - macchinari - fiere - Opinie o Serwisie Makaron - o przepisach - inne - Jak się kontaktować - Come contattarci - Reklama - Pubblicita' - E-mail via web
 


ZAFFIRI [Pastificio Zaffiri S.r.l.]
03039 SORA (FR) - Viale S. Domenico - Italia
Tel. 0039-0776-813705 - Fax: 0039-0776-813778
Maksymalna produkcja dzienna: 25.000 kg. - Zatrudnionych: 33 osoby
e-mail: zaffiri@firma.makaron.website.pl - web: http://www.zaffiri.makaron.website.pl/


ZANELLINI [Pastificio Zanellini S.p.a.]
46100 MANTOVA - Via Leopoldo Pilla 12 - Italia
Tel. 0039-0376-381051 - Fax: 0039-0376-380769
Maksymalna produkcja dzienna: 55.000 kg. - Zatrudnionych: 39 osoby
e-mail: zanellini@firma.makaron.website.pl - web: http://www.zanellini.makaron.website.pl/



 

Copyright 2000 - 2005 - All Rights Reserved - Wszelkie Prawa Zastrzeżono