Makaron wczoraj i dzi¶ - Pasta ieri e oggi - historia - spożycie - produkcja makaronu na ¶wiecie i w polsce - dieta makaronowa ---------- la storia - consumo - produzione della pasta nel mondo e in polonia - dieta - Jak się produkuje makaron ? - Come si produce la pasta ? - Pszenica twarda czy miękka ? - Produkcja makaronu przemysłowa - rzemie¶lnicza - domowa ---------- Grano duro o tenero ? - Industriale - Artigianale - Casalinga produzione della pasta - Przepis Tygodnia - Archiwum Przepisów - Sosy ---------- Ricetta della settimana - Archivio delle ricette - Sughi Firmy - producenci - importerzy - eksporterzy - dystrybutorzy - maszyny - targi ---------- Aziende: produttori - importatori - esportatori - distributori - macchinari - fiere - Opinie o Serwisie Makaron - o przepisach - inne - Jak się kontaktować - Come contattarci - Reklama - Pubblicita' - E-mail via web



Dieta... makaronowa - zalety


Cztery zalety sprawdzonej makaronowej diety:

1.
Utrata wagi bez głodzenia się oraz trudnych do opanowania nagłych napadów wilczego apetytu.

2.
Systematyczne, powolne gubienie zbędnych kilogramów, co skutecznie chroni przed efektem jo-jo, czyli szybkim utyciem zaraz po zaprzestaniu diety.

3.
Dostarczanie organizmowi korzystnego zestawu węglowodanów i innych składników pokarmowych w wystarczających ilościach.

4.
Łatwe i szybkie przygotowywanie smakowitych dań.



 Spis Dieta

 

Copyright 2000 - 2005 - All Rights Reserved - Wszelkie Prawa Zastrzeżono